LIMBURG LOGO
 
Home > Produse & Servicii > Depozitare Cereale

  Depozitare Cereale


SERVICII DE PASTRARE SI PRELUCRARE A PRODUSELOR CEREALIERE


Una din activitatile de baza a societatii LIMBURG SRL este depozitarea, pastrarea si prelucrarea produselor cerealiere in vederea comercializarii lor de mai departe pe teritoriul Republicii Moldova sau a exportului lor peste hotare.

Silozul principal aflat in gestiunea societatii este situat in localitatea LAPUSNA a raionului Hancesti. Capacitatea maxima de depozitare a acestui siloz este de circa 55 mii tone de produse cerealiere, asa ca: Seminte Floarea Soarelui (sort tehnic, Jaguar XL, BADDGER, CPK etc), porumb furager, grau furager si alimentar, orz, soya si altele. Compania LIMBURG SRL ofera la acest siloz servicii de pastrare, depozitare si prelucrare a produselor cerealiere, oferind spatii mari si preturi competitive.

Pentru mai multe detalii privind pastararea si depozitaterea produselor Va rugam sa telefonati la oficiul central al societatii.

Productia proprie cultivata pe terenurile agricole a societatii este in mare majoritate depozitata temporar in depozitele de cereale, ce se afla in Raionul Soroca si Slodanesti.

Incepand cu anul 2016 societatea LIMBURG SRL devine prezenta in port Constanta, luand in chirie depozite cu capacitate mare de depozitare, si avand posibilitatea de a incarca barje si vase maritime de sinestatator (DANA 53, PORT CONSTANTA).

Avand acest depozit LIMBURG SRL poate depozita temporar cantitati mari de 5-10 mii de tone de produse cerealiere, in vederea incarcarii rapide a navelor maritime comandate de catre cumparatori.

CUMPARAM CEREALE


Cultura     Pret, MDL 
FLS        7,50 -:- 7,60
ORZ        -:-
GRIU    -:-
RAPS    -:-
POR**    -:-
SOIE    -:-
MAZ    -:-
SORG     -:-
          
*Preturi deref.negocialile
**Pretp/uporumb uscat

RO-10910 :    IQNet / SRAC ISO 9001:2015 :    Certified Quality Management System

Adresa: Republica Moldova, Chisinau, Str. Tighina 37, of.7      tel./fax: (+373 22) 26-09-75, 22-21-12;      email: office@limburg.md

Copyright 2017,    Brega Vadim,     LIMBURG SRL