LIMBURG LOGO
 
Home > Despre Noi

  Despre Noi

Societatea Comerciala LIMBURG SRL este o societate cu raspundere limitata, ce activeaza incepand cu anul 2010.
Fiind organizata de la inceput cu scopul de a fi o companie de transport cereale, in cele din urma, in prezent ea a devenit unul din principalii exportatori de produse cerealiere din Republica Moldova.
Avand ca scop dezvoltarea, LIMBURG SRL a devenit una din putinele companii care au dreptul la importul si comercializarea produselor petroliere (licenta SERIA: AC NR: 000616).

Baziandu-se numai pe principii corecte in relatia cu clientii si marindu-si permanent performanta de credibilitate pe piata din Republica Moldova, compania a obtinut in anul 2016 certificarea in Sistem al Managementului Calitatii SR EN ISO9001:2015 (certificat IQnet/SRAC RO-10910)

TRANSPORT CEREALE:
Transportam cerealele cu 15 masini cereale specializate personale, iar impreuna cu partenerii nostri transportatori de baza, flota de masini ajunge la peste 100 unitati.

EXPORT SI CLIENTI DE BAZA
Produsele cerealiere sunt exportate in Austria, Turcia, Bulgaria, Romania, iar clientii nostri de top fiind asa companii ca ADM ROMANIA SRL, KIRAZOGLU corp., Turkey, AGROLINO, Turkey, HERCULES SA, Romania, Argus SA, Romania, GoodMills Romania, PRUTUL SA, Romania, PREMIUM PORC, Romania, ASTRA BIOPLANT OOD, Bulgaria etc.)

DEPOZITAREA:
Produsele cerealiere pot fi depozitate temporar cat si pe termen lung la depozitele ce apartin companiei si se afla in satul Solcani, r-nul Soroca, in raionul Soldanesti, la Silozul nostru din LAPUSNA, precum si la silozurile partenerelor nostri de baza asa ca CEREALE GLODENI SA , Glodeni etc.

PREZENTA PORT:
Produsele cerealiere exportate sunt procesate (incarcate in barje) in port Braila si zona libera Braila(KIRAZOGLU corp, HERCULES SA) Incepand cu anul 2016 am inchiriat siloz depozitare si incarcare marfa in nave maritime in Port Constanta (DANA 53)

CUMPARAM CEREALE


Cultura     Pret, MDL 
FLS        10,40-:-10,60
ORZ        -:-
GRIU    3,70 -:- 3,90
RAPS    -:-
POR**    3,00 -:- 3,30
SOIE    -:-
MAZ    -:-
SORG     -:-
          
*Preturi deref.negocialile
**Pretp/uporumb uscat

RO-10910 :    IQNet / SRAC ISO 9001:2015 :    Certified Quality Management System

Adresa: Republica Moldova, Chisinau, Str. Tighina 37, of.7      tel./fax: (+373 22) 26-09-75, 22-21-12;      email: office@limburg.md

Copyright 2017,    Brega Vadim,     LIMBURG SRL