LIMBURG LOGO
 
Home > Produse & Servicii > Transport Cereale

  Transport Cereale


Transportul produselor cerealiere si a celor petroliere este unul din principalele genuri de activitate a societatii LIMBURG SRL.

Detinem licenta de Transport SERIA: A MMI NR: 052391

Avand parcul personal de vehicole transport cereale (bene) in cantitate de 15 unitati societatea LIMBURG SRL efetuiaza traportul cerealelor proprii si achizitionate pe teritoriul Republicii Moldova si peste hotarele tarii.

Oferim si servicii de transport cereale companiilor cointeresate.
Pentru mai multe detalii si in vederea precizarii posibilitatii acordarii serviciilor de transport la momentul actual, va rugam sa telefonati la oficiul central: (+373 22) 26-09-75.

Fiind una din cele mai mari companii exportatoare de produse cereale din Republica Moldova, LIMBURG SRL colaboreaza permanent cu cateva companii de transport parteneri de baza, avand la dispozitie concomitent peste 100 de unitati de transport cerealiere. Companiile transportatoare de baza cu care activam permanent sunt cat din Republica Moldova, asa ca ASERV SRL, CONSORTIS SRL etc., cat si din Romania, asa ca KAZUG SRL, AQUA-MONT SRL, RAZVAN TRANS SRL etc.

Fiind companie care detine licenta de import si comercializare cu produse petroliere LIMBURG SRL are in gestiune si autovehicule pentru trasport produse petroliere.

CUMPARAM CEREALE


Cultura     Pret, MDL 
FLS        7,50 -:- 7,60
ORZ        -:-
GRIU    -:-
RAPS    -:-
POR**    -:-
SOIE    -:-
MAZ    -:-
SORG     -:-
          
*Preturi deref.negocialile
**Pretp/uporumb uscat

RO-10910 :    IQNet / SRAC ISO 9001:2015 :    Certified Quality Management System

Adresa: Republica Moldova, Chisinau, Str. Tighina 37, of.7      tel./fax: (+373 22) 26-09-75, 22-21-12;      email: office@limburg.md

Copyright 2017,    Brega Vadim,     LIMBURG SRL